روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

مجموعه :آشپزی


روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی

روش تهیه سوپ گردو و خامه خوشمزه و عالی 

امروز بشما روش تهیه سوپ خوشمزه گردو و خامه را آموزش میدهیم که واقعا مفید و خوشمزه است و طرز تهیه آن راحت می‌باشد. سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که میتوانید در شب هاي زمستانی نوش جان کنید.

 

مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :

آب مرغ ۴ الی ۵ پیمانه
سیر ریز خردشده یک حبه
پیازچه ریز خردشده یک شماره
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم کرم:

کره ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

برگ گشنیز تازه یک الی ۲ شماره
گردو خرد شده به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ گردو و خامه :

آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

 

سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو رابه آن اضافه کنید. پس از این‌که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.

 

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

 

مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

 

آرد رابه آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

 

جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کرم رابه مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

سپس سوپ را سرو کنید و روی آن رابا برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آشپزی

دکوراسیون