توضیحات کامل در رابطه با خواص پارافین تراپی برای دست و پا.

مجموعه :متنوع


توضیحات کامل در رابطه با خواص پارافین تراپی برای دست و پا.

خواص پارافین تراپی برای دست و پا

متاسفانه بسیاری از خانم ها تنها به زیبایی ناخن های دستان خود اهمیت داده و پوست آسیب پذیر و حساس دست ها را فراموش می کنند. این در حالیست که با کمک پارافین تراپی می توان بسیاری از مشکلات دست ها را رفع کرده و دست ها را جوان و شاداب نشان داد. در این مقاله از سایت سروین به فواید پارافین درمانی بیشتر پرداخته می شود.

پارافین تراپی عبارت است از استفاده از روغن گرم شده پارافین برای تسکین درد های دست ، پا و همچنین تسکین درد های مفاصل و عضلات. این نوع درمان همچنین سبب افزایش نرمی و لطافت پوست نیز می گردد.

مواد موجود در وکس پارافین تراپی

پارافین به طور معمول چرب است و به خوبی می تواند رطوبت را در خود حفظ کند. به همین دلیل وقتی پارافین روی پوست مالیده می شود، منافذ پوست را باز کرده و با گردش بهتر خون؛ ظاهر پوست را زیباتر نشان می دهد.به علاوه پارافین درمانی بسیاری از دردهای مفاصل و عضله ها را کاهش داده و علائم اگزما، آرتروز و یا بیماری های دیگر را کاهش می دهد.

این ماده مخلوطی نیمه جامد از هیدروکربن هایی با تعداد کربن بیش از ۲۵ است که از نفت خام تهیه میشود. این ماده خواص درمانی داشته و به عنوان یکی از داروهای قابل فروش بدون نسخه پزشک (OTC ) توسط FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) تایید شده است. همچنین به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات آرایشی شناخته شده است.

 

پارافین-تراپی
پارافین-تراپی

 کاربردهای پارافین-تراپی:

۱- کمک به جلوگیری و درمان سوختگی های پای کودکان و نوزادان (Diaper Rash )

یکی از مهمترین کاربردهای این ماده به عنوان ماده فال در بسیاری از پمادهای مخصوص نوزادان جلوگیری و درمان سوختگی های ناشی از ادرار پای کودکان میباشد.

۲- محافظت پوست از خشکی در مقابل باد و هوای سرد.

۳- جلوگیری از ترک پوست دست و پا و لب

در بسیاری از کرم های رفع ترک پا ؛ کرم های دست و پماد های لب به عنوان ماده فعال به کار میرود.

۴- نرم کننده و لیز کننده پوست Skin Lubricant

۵- کاهش دهنده اصطکاک سطح تماس پوست بدن با لباس مخصوصاً برای ورزشکاران در حین فعالیت ورزشی جهت جلوگیری از عرق سوز و حساسیت.

۶- عامل حالت دهنده (Conditioning agent) به طور خالص و یا به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده محصولات آرایشی موی آقایان بکار میرود.

۷- در پماد های سوختگی به کار میرود. نه به عنوان عامل درمان بلکه به عنوان یک لایه محافظ در مقابل آلودگی و عفونت و سوختگی.

 

پارافین مایع Liquid Paraffin (Mineral Oil)

پارافین مایع یک ماده شیمیائی و مخلوطی از هیدروکربن ها) C40 تا C15 ( میباشد که از تقطیر نفت خام بدست می آید. این ماده یک مایع بی رنگ و بی بو و شفاف است و بسته به نوع هیدروکربن های تشکیل دهنده آن به دو نوع سبک (Light) و سنگین (Heavy ) تقسیم بندی میشود.

نوع آرایشی پارافین مایع مرطوب کننده و نرم کننده می باشد که برای جلوگیری و درمان پوست های خشک و زبر ؛ خارش و پوسته پوسته شدن آن در محصولات مراقبت از کودکان؛ کلد کرم ها؛ پمادها و دیگر محصولات آرایشی به کار میرود. مخصوصاً در محصولات Diaper rash کودکان برای درمان و جلوگیری از حساسیت های ضعیف ناشی از ادرار سوختگی پای نوزادان.

این ماده همانند وازلین ؛ لانولین و دایمتیکون ها با تشکیل یک لایه محافظ روغنی بر روی پوست مانع از تبخیر آب پوست به بیرون شده ضمن اینکه آنرا نرم می کند و بدین وسیله یکی از عوامل مهم خشکی پوست را برطرف می نماید.

 فواید پارافین درمانی :

جوانسازی پوست
جلوگیری از پیری زودرس
از بین برنده تیرگی پوست
ابرسانی و رفع خشکی پوست
تزریق مستقیم ویتامین A و E به پوست
به پوست حالت الاستینه و ارتجاعی می دهد

 

پارافین-تراپی
پارافین-تراپی

نکات مهم: پارافین تراپی

۱- در محصولات آرایشی از پارافین مایع تصفیه شده با خلوص بالا استفاده می شود بطوری که عاری از هر نوع مواد شیمیائی مضر و سرطان زا است (باقیمانده موادی که به منظور جدا سازی و تقطیر آن از نفت لازم است). لذا طبق قوانین سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) برای پوست کاملاً بی خطر بوده و به عنوان یکی از مواد مرطوب کننده خوب معرفی شده است که فراوان و ارزان قیمت است.

۲- این ماده با درجه خلوص بالا موجب بسته شدن منافذ پوست نمی شود. این بدان معنا است که noncomedogenic است و موجب ایجاد جوش های سر سیاه یا سر سفید نمی شود. هر چند ترجیحاً در محصولات ضد آکنه و جوش و oil free سعی بر عدم استفاده از آن است.

استفاده از پارافین مایع و یا روغن بچه که همان پارافین مایع عطر دار است بر روی پوست مرطوب (بعد از استحمام) ده برابر بهتر از استفاده آن بر روی پوست خشک به عنوان عامل مرطوب کننده عمل میکند.

رعایت نکات ایمنی

یکی از مهم ترین خطرات پارافین تراپی سوختگی پوست دست است. به همین دلیل قبل از هر کاری باید دمای پارافین چک شده و سپس آن را روی دست ها زد. همچنین پارافین باید ذوب شده و حالت کرمی داشته باشد، تا بتوان آن را روی دست ها زد.
در صورتی که کسی پوست حساسی دارد و در صورت استفاده از این تکنیک، ممکن است با مشکلات پوستی مانند جوش و یا واکنش های ناشی از حساسیت روبرو شود، بهتر است قبل از این کار، روی قسمتی از پوست خود پارافین زده و از سازش آن با پوست خود اطمینان حاصل کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آشپزی

دکوراسیون