آموزش درست کردن گرانیتای هندوانه ویژه شب یلدا

مجموعه :آشپزی


آموزش درست کردن گرانیتای هندوانه ویژه شب یلدا

آموزش درست کردن گرانیتای هندوانه ویژه شب یلدا 

روش تهیه گرانیتای لذیذ مخصوصاً شب یلدا را برای شما داریم که بسیار لذیذ است و حتماً باید برای این شب آنرا درست کنید. 

 

مواد لازم برای گرانیتای هندوانه :

گوشت هندوانه ۳ پیمانه
آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
آب انار ۱ قاشق سوپخوری
شکر یک سوم پیمانه
آب یک سوم پیمانه

 

طرز تهیه برای گرانیتای هندوانه :

آب و شکر رابا هم ترکیب کرده تا شکر کاملا حل شود، سپس روی شعله ملایم بگذارید.

 

کمی که جوشید، کنار بگذارید تا خنک شود.

 

هندوانه را در مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم. آب لیمو و آب انار را اضافه کنید و آنرا از صافی رد کنید سپس با پشت قاشق آنرا از صافی عبور بدهید.

 

مایع آماده شده را در ظرف مخصوص فریزر بریزید و شربتی که در ابتدا جمع آوری کرده ایم به آن اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود.

 

سپس در ظرف را بگذارید و آن رابه مدت ۱ تا یک و نیم ساعت در فریزر قرار بدهید تقریباً تا زمانی که در مایع حالت یخ زدگی ایجاد شود.

 

با چنگال کاملا مخلوط کنید تا تکه هاي یخ خرد شود.

 

هر نیم ساعت یک‌بار از فریزر در آورده و اینکار را انجام دهید «۵ یا ۶ بار» و هر بار کاملا با چنگال مخلوط کنید که به حالت تگری و کریستالی برسد.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مطالب آشپزی

بیشتر بخوانید
جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آشپزی

دکوراسیون