آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر

مجموعه :آشپزی


آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر

آموزش درست کردن هات داگ مک و پنیر 

بشما روش تهیه هات داگ مک و پنیر را آموزش میدهیم که میتوانید در ادامه روش تهیه آنرا مشاهده کنید و از خوردنش لذت ببرید. 

 

– تعداد: ۸ نفر

– زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

– زمان پخت: ۱۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارن هایت

 

مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر :

ماکارونی شکلی دو پیمانه
کره دو قاشق غذاخوری
آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمانه
پنیر چدار، رنده شده ۱٫۵ پیمانه
هات داگ ۸ شماره
نان هات داگ ۸ شماره
نان تست برشته نصف پیمانه
پودر چیلی «اختیاری» به میزان لازم

 

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر :

فر رابا حرارت ۴۰۰ درجه فارن هایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آب کش کنید و آنرا کنار بگذارید. دریک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد رابه آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید.

 

شیر رابه طور یک جا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

 

دریک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه انها را بپزید. باقیمانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب
پربیننده هفته
پربیننده ماه

آشپزی

دکوراسیون